Jak se hlídá majetek?


Všichni, kdo vědí své, se shodnou na tom, že hlídat firemní vozidla nebo stroje vyskytující se mimo firemní areál a jejich obsluhu není rozhodně nic jednoduchého. Protože šéf firmy nemůže být všude a zaměstnávat lidi, kteří by mu dohlíželi na každý kus techniky, si z finančních důvodů dovolit nemůže.
A proto je nejednou situace v mnoha firmách tristní. Řidiči firemních vozidel si jezdí, jak se jim zlíbí, tu si dopřejí nějakou tu černou jízdu a tu pro změnu auto odstaví a lenoší, a obsluha dejme tomu stavebních strojů se nejednou raději povaluje v pracovní době, a když už stroj konečně zapne, pak v nejednom případě až na nějakém tom melouchu, který nemá s jeho zaměstnavatelem nic společného a kterým si dotyčný přivydělá něco bokem do vlastní kapsy.převoz stroje
A ani kdyby už nevyšlo nic z toho zmíněného, vždy se dají ulít alespoň nějaké ty pohonné hmoty.
Firma to už nějak utáhne…
Jenže pro firmu jsou to ztráty, které jí mohou působit i nemalé problémy. A teoreticky by se kvůli tomu mohlo i zkrachovat.
A tak je záhodno, aby si majitel pořídil něco, co podobným ztrátám zabrání. A má-li dotyčný přehled a rozum, sází nejednou na GPS monitoring vozidel. Což je přímo dokonalý způsob, jak si kontrolovat majetek a zároveň být klidně i více než daleko od něj.pneumatika náklaďáku
Stačí si totiž pořídit RMC systém, nastavit si, co má tento hlídat, a pak už je vše pod virtuální kontrolou. Oprávněné osobě tak kdykoliv stačí jenom posadit se někde k počítači, připojit se na internet a i bez jakéhokoliv dodatečného softwaru ví, co se kde děje. Kdo a jak pracuje a kdo nikoliv, jak je nakládáno s tím či oním kusem techniky, jak hospodárně se nakládá s pohonnými hmotami.
Prostě pomalu učiněný zázrak, který může firmě ušetřit i nemalé peníze. Protože si zaměstnanci sotva dovolí provádět něco nekalého, vědí-li, že mohou být kdykoliv přistiženi, i když je šéf za horami.